Get Adobe Flash player

29 september 2017

“De Geschiedenis van Schotland” met Stijn Hiers - vrijdag 29 september 2017

Beste Whisky-vrienden,

Voor onze eerste tasting van het nieuwe seizoen mogen we Stijn Hiers begroeten als gastspreker.

Afbeeldingsresultaat voor stijn hiers whisky

Stijn is historicus van opleiding en een gewaardeerd whiskykenner sinds jaar en dag. Hij staat gekend als onafhankelijke bottelaar “Lord of the Drams” en als eindredacteur van het toonaangevende whiskyblad “Whisky Passion”. Maar waarschijnlijk kennen de meeste hem als schrijver van het boek “Vrijheid en Whisky”. Het boek vertelt de geschiedenis van Schotland, geïllustreerd met 101 oude en recentere whiskylabels die telkens een welbepaald stukje van die geschiedenis uitbeelden.

kaft.jpg

De tasting draait net om dit laatste. Stijn zal ons meenemen op een trip doorheen de Schotse geschiedenis en zal ons door de Schotse vrijheidsstrijd gidsen aan de hand van 6 heerlijke whisky’s.

Na de tasting is er tevens de mogelijkheid om een al dan niet gesigneerd exemplaar van het boek “Vrijheid en Whisky. De Geschiedenis van Schotland in 101 Whisky’s” aan te kopen.

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 35€ (omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinair hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be


PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2017 > 29 september 2017
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be