Get Adobe Flash player

17 november 2017

“Spirits in the Sky” Tasting - vrijdag 17 november 2017

Op zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 opent het whisky- en spiritfestival “Spirits in the Sky” opnieuw haar deuren in Hotel Thon te Brussel.

Dit succesevent is uitgegroeid tot een vaste afspraak op de agenda van menig whiskyliefhebber. Het is één van de belangrijkste Belgische festivals dat zich toelegt op de beste spirits ter wereld! Dit jaar zullen meer dan 70 standhouders hun beste spirits uitstallen. Het festival wil de passie voor de distillaten overbrengen aan zowel de “beginnende ontdekker” als de reeds “doorwinterde liefhebber”.
Op zondag heb je tevens kans om daar enkele (bestuurs)leden van The Middle Cut tegen het lijf te lopen.

 


Ook dit jaar zullen er weer heel wat nieuwigheden te proeven zijn. Bedoeling is om hiervan een selectie mee naar huis te brengen en deze in de line-up van onze tasting van vrijdag 17 november 2017 te plaatsen.

Aangezien we vastgesteld hebben dat er heel wat nieuwe “beginnende ontdekkers” bijgekomen zijn, zal onze eigenste whiskyambassadeur Louis Schrevens jullie meenemen op een whisky ontdekkingstocht. Je komt meer te weten over het distillatieproces, de soorten whisky’s, het idee achter elke whisky en welke aroma’s je erin kan ontdekken. Anderzijds zal de line-up met whiskynieuwigheden ook zeker de “doorwinterde liefhebber” aanspreken.

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 35€ (omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinair hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be


PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2017 > 17 november 2017
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be