Get Adobe Flash player

5 oktober 2018

“Those Who Must Not Be Named" tasting - vrijdag 5 oktober 2018

De Harry Potter fans onder jullie zullen deze titel zeker herkennen: het verwijst naar de alternatieve naam van Lord Voldemort, een halfbloed tovenaar die werd beschouwd als één van de meest krachtige en gevaarlijke donkere tovenaars aller tijden! ‘He who must not be named’ ofwel “hij die niet genoemd mag worden”.

Onder de categorie ‘undisclosed distilleries’ vallen bottelingen waarvan de naam van de distilleerderij niet gekend is, of op z’n minst niet vermeld staat op de fles. Vaak betreft het bottelingen van onafhankelijke bottelaars die de naam van de betreffende distilleerder niet mogen gebruiken. De onafhankelijke bottelaar geeft op één of andere wijze wel voldoende hints om een goede inschatting te kunnen maken van de whisky die in de fles zit.

Tijdens de tasting worden er 6 verschillende single malt whisky’s van 6 verschillende onafhankelijke bottelaars voorzien die afkomstig zijn van “undisclosed distilleries”. Aan jullie dus om te ontdekken van welke distilleerderij “That Must Not Be Named” de whisky’s afkomstig zijn. Jullie zoektocht zal mee begeleid worden door onze eigenste Lord Voldemort, welgekend als Louis Schrevens.
 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 35€ (6 Whisky's (2cl) en enkele culinair hapjes van traiteur Peter Schrevens inbegrepen) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen, dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be


PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2018 > 5 oktober 2018
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be