Get Adobe Flash player

25 februari 2022

“Fable Whisky” tasting met Jurgen Vromans - vrijdag 25 februari 2022


Beste Whisky-vrienden,

Fable Whisky is een nieuwe, 'verre van gewone' onafhankelijke bottelaar (Pendulum Spirits) dat whisky en het vertellen van verhalen combineert. Hun bottelingen brengen legendarische mythes en verhalen (fabels) uit Schotland tot leven aan de hand van handgetekende zwart-wit illustraties en animaties.
De flessen worden gepresenteerd als hoofdstukken (chapters) met elk een specifieke titel. Momenteel zijn er 11 chapters beschikbaar van deze onafhankelijke bottelaar, waarvan we er 6 zullen proeven.


Deze tasting zal door niemand minder dan Jürgen Vromans in goede banen geleid worden. Jürgen staat bekend voor het bottelen van uitstekende whisky's onder zijn eigen label "The Whisky Mercenary" en is tevens invoerder van tal van andere onafhankelijke bottelaars waaronder "Liquid Treasures", Lady of the Glen” en “Fable Whisky”.

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2022 > 25 februari 2022