Get Adobe Flash player

14 juni 2024

"Blind Super Whisky Tasting" met Jef Dijckmans
vrijdag 26 april 2024


Beste Whisky-vrienden,

Exclusieve whisky's... als je ze al vast zou krijgen dan liggen dikwijls de hoge prijzen "in de weg" voor veel whisky liefhebbers. Whisky moet immers geproefd en genoten worden, maar met een fles die al snel een paar honderd euro of meer kost, is dat zeker niet evident.

Toch willen we proberen om jullie deze kans te bieden via een “super tasting”, een tasting met whisky’s die je misschien niet zou kopen maar wel eens graag zou willen proeven …
 


En bereid jullie maar voor want we doen dit alles in de vorm van een heuse “Blinde Super Tasting”. Niets om bang voor te zijn, integendeel, gewoon een uitnodiging om wat verder over de whisky na te denken. Geen moeilijke vragen op punten, gewoon een "test-jezelf" moment.

Die avond proeven we 6 verschillende whisky's zonder vooraf te weten welke whisky in ons glas zit. Aan jullie om de whisky en enkele eigenschappen te kiezen. Nadien maken we maar al te graag bekend wat we juist geproefd hebben.


Om jullie bij deze zoektocht te begeleiden, mogen we opnieuw beroep doen op Jef Dijckmans van Tasttoe. Voor deze tasting vragen we uitzonderlijk een bijdrage van 60 euro.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €60 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2024 > 14 juni 2024
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be