Get Adobe Flash player

20 april 2012

Macallan Vertical Tasting - 20 april 2012

Beste whiskylovers,

Wij nodigen jullie hierbij uit op onze verticale tasting. De vorige tasting met dit thema is al weer een tijdje geleden.  Hoog tijd dus om dit nog eens boven te halen 
Voor wie het begrip ”verticale” tasting vraagtekens doet oproepen hierbij de korte uitleg: bij soort tasting beperken we ons tot 1 distilleerderij en gaan we de verschillende leeftijden en bottelings naast mekaar zetten en uiteraard proeven.  In een vorige verticale tasting kwamen we zo tot de bijna unanieme vaststelling dat een MacAllan van 17 jaar niet moest onderdoen voor een véél duurdere van 25 jaar.

De antwoorden op de poll waren redelijk gevarieerd, maar 2 staken er toch bovenuit: Highland Park en Bruichladdich.  Vermits Jim McEwan van Bruichladdich nog op ons verlanglijstje staat om later bij ons zelf een tasting te komen presenten, was de keuze snel gemaakt!  We gaan dus het aanbod van Highland Park eens onder de loep nemen.  Voor velen onder ons hun favoriete whisky, voor iedereen een must.

Jim heeft trouwens beloofd om eens langs te komen, dus dat houden we nog tegoed.

Sinds september vorig jaar  gaan  de tastings door op onze nieuwe en vaste locatie, namelijk in het Craywinckelhof op de Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek.

Inschrijvingsgeld voor deze tasting is zoals steeds € 25 en betaal je bij aankomst.  Inbegrepen zijn: 5 single malt whisky’s, en tussendoor nog een paar hapjes van traiteur Peter Schrevens. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomst waardoor je niet aanwezig kan zijn.  Dat kan op het nummer van Marc: 0478 206228

Contactgegevens en informatie over onze club kan je vinden op onze website www.themiddlecut.net


PRAKTISCHE INFO

Locatie: Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek
Start: bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30
Tot dan.

Het bestuur,

Marc, Guido, Louis, Dany en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2012 > 20 april 2012
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be