Get Adobe Flash player

21 februari 2014

Lowland & Arran tasting - 21 februari 2014

Beste Whisky-vrienden,

Wij nodigen jullie hierbij uit op de Lowland & Arran tasting !

 De Lowlands zijn vrij vlakke landbouwgebieden in het zuiden van Schotland, waarin ook steden zoals Edinburgh en Glasgow liggen.

 Lowland Malts - Lowland malts zijn droog, als ze vergeleken worden met hun collega's van de Highlands, en hoewel soms vrij alcohol-achtig, zeer lichte whisky's met minder onderlinge verschillen. Ze zijn mild van aroma en smaak, en het grassige van de gerstemout wordt niet gemaskeerd door andere invloeden. Lowland Malts hebben een zoetere, zachtere smaak dan de Malts uit andere streken. De meeste Lowland Malts worden met heel weinig turf bereid.

 Arran - Dit eiland geeft haar naam door aan een nieuwe single malt whisky met hoogstaande verwachtingen. De eerste keer dat de drank officieel geproefd werd, was iedereen het erover eens dat de whisky boven verwachting had gerijpt.

Inschrijven doe je online, de prijs van 30€ (omvat 5 Whisky's en enkele culinair hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomst waardoor je niet aanwezig kan zijn.  Dat kan op het nummer van Marc: 0478 206228

OPGELET: we gaan voortaan de inschrijvingen afsluiten op 60 personen; schrijf dus vlug in!

Contactgegevens en informatie over onze club kan je vinden op onze website www.themiddlecut.net

PRAKTISCHE INFO

Locatie: Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek
Start: bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30


Slàinte.

Het bestuur,

Marc, Guido, Louis, Dany en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2014 > 21 februari 2014
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be