Get Adobe Flash player

28 november 2014

Initiatietasting - 28 november 2014

Beste Whisky-vrienden,

Op vrijdag 28 november organiseren we opnieuw een initiatietasting. Tijdens de voorbije tastings zijn er heel wat nieuwe mensen bijgekomen, en ook nu weer staan er nieuwsgierigen te trappelen om ingewijd te worden in de beginselen van Single Malt Whisky. Louis Schrevens zal deze taak plichtsbewust op zich nemen en u veel vertellen over, maar vooral leren proeven van Single Malt Whisky.  Deze tasting is vooral gericht naar onze nieuwkomers maar, laat dat duidelijk zijn, iedereen is welkom.

Louis gaat u inlichten over het brouwproces, de producten, de smaakverschillen per streek in Schotland, het verschil tussen Single Malt Whisky en andere whisky’s zoals blended whisky, bourbon, e.d.

De bedoeling van deze avond is vooral om u te laten kennismaken met dit pure natuurproduct.  Na deze avond zal u in staat zijn om in het warenhuis het kaf van het koren te onderscheiden, en wat zeker belangrijk is: u zult merken dat er voor relatief weinig geld schitterende (andere)  producten te koop zijn.  Want dat is meestal het probleem: je staat daar in de winkel voor een overaanbod aan whisky en weet niet wat te kiezen.

Na de tasting staan wij ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen.  Voor de echte nieuwe mensen nog deze boodschap: wij en al onze leden zijn ambassadeurs van de Schotse single malt. Ambassadeurs maar ook niet meer dan dat.  Wij verkopen niet, promoten geen winkels noch distilleerderijen. 

Inschrijven doe je online, de prijs van 30€ (omvat 5 Whisky's en enkele culinair hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomst waardoor je niet aanwezig kan zijn.  Dat kan op het nummer van Marc: 0478 206228

Contactgegevens en informatie over onze club kan je vinden op onze website www.themiddlecut.net

PRAKTISCHE INFO

Locatie: Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek
Start: bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30


Slàinte.

Het bestuur,

Marc, Guido, Louis, Dany en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2014 > 28 november 2014
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be