Get Adobe Flash player

12 juni 2015

Whiskyquiz - Vrijdag 12 juni 2015

Beste whiskyvrienden,

De laatste tasting van het seizoen sluiten we af met een plezante en ludieke whiskyquiz. Voor de eerste keer sinds het ontstaan van onze whiskyclub moeten de vragen beantwoord worden door de mensen die aan de tafels zitten en niet door Louis die gewoonlijk de tasting van commentaar voorziet. We proeven zoals altijd een 5-tal whisky´s; alleen wordt er nu, in de plaats van een woordje uitleg, een reeks vragen gesteld tussen elke whisky door.

In 5 ronden van 10 vragen kan je, samen met je ploeggenoten, laten zien wat je van Schotland en van whisky weet (of je kan er alvast heel veel van opsteken).

De ronden worden in teamverband gespeeld. Teams kunnen op voorhand gevormd worden en bestaan uit minimum 4 en maximum 6 personen. Denk dus zeker op voorhand na over een originele naam voor jouw team. Geen nood, indien je team nog niet volledig is kan je de avond zelf nog aansluiten bij een andere groep.

De leden van het winnende team gaan naar huis met een leuke verrassing geschonken door het bestuur.

Inschrijven kan alleen online
Gelieve per team ook een mailtje te sturen naar the.middle.cut@proximus.be met vermelding van de groepsleden alsook de naam van jullie team.

De prijs van 30€ (omvat 5 Whisky's en enkele culinair hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomst waardoor je niet aanwezig kan zijn. 

 

PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin quiz: stipt om 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte.

Het bestuur,

Marc, Guido, Louis, Dany, Guido en Frederik.

Tastings > Clubtastings > 2015 > 12 juni 2015
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be