Get Adobe Flash player

7 oktober 2016

“Exploring the Islands of Scotland” tasting - vrijdag 7 oktober 2016


Beste Whisky-vrienden,

De zomervakantie ligt al een tijdje achter ons, hoog tijd dus om nog eens gezellig samen te komen voor een volgende wiskytasting. Daarom nodigen we jullie uit op onze eerste whiskytasting van dit seizoen “Exploring the Islands of Scotland” op vrijdag 7 oktober 2016.

Kijkend naar de kaart van Schotland, ziet men verspreidt rond het noorden en westen van Schotland een groot aantal eilanden en eilandjes. Schotland heeft meer dan 790 eilanden waarvan er momenteel ongeveer 94 continu bewoond worden. Er zijn 7 verschillende Islands single malts terug te vinden verspreid over deze eilanden (uitgezonderd van Islay). Deze whiskies variëren van niet geturfde whiskies tot whiskies met een geturfd smaakprofiel verschillend als deze van Islay. Enkele whiskies afkomstig van deze Islands distillerijen zullen de line-up verzorgen.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 30€ (omvat 5 of 6 Whisky's (2cl) afhankelijk van de gekozen flessen en enkele culinair hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be


PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2016 > 7 oktober 2016
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be